Dikke vette cheque voor het Goede doel

Spieren voor Spieren 2


Westerbork- Donderdagavond 7 april werd bij Brasserie Diggels aan de hoofdstraat 8 te Westerbork door Lionsclub Westerbork en Loopgroep Westerbork namens Loop Fiets Proef Marathon Drenthe een cheque uitgereikt aan het goede doel Spieren voor Spieren.

Lennart Stekelenburg van Spieren voor Spieren heeft samen met kind-ambassadeur Marco in ’t Hout uit Witteveen de Cheque in ontvangst mogen nemen van 10000,00 euro, voorzitter van de commissie LFPMD Jan Geerts heeft uitgelegd wat er allemaal is gedaan door LFPMD.

Dit enorme bedrag is door de sporters en sponsors bijeen gehaald die mee hebben gedaan aan de Loop Fiets Proef Marathon Drenthe 2015.

www.loopfietsproef.nl

Note:

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

 

Ga naar boven